TATLITOP’un devleri sahnede

24-06-2013 en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında gösterilen Mustafakemalpaşa Belediyesi TATLITOP Basketbol Şöleni, bu yıl 21. kez sporseverlerle buluştu. Basketbol tutkunlarının

TATLITOP’un devleri sahnede

Türkiye’nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında gösterilen Mustafakemalpaşa Belediyesi TATLITOP Basketbol Şöleni, bu yıl 21. kez sporseverlerle buluştu. Basketbol tutkunlarının pota heyecanına ortak olduğu TATLITOP’un ilk hafta maçları büyük mücadeleye sahne olurken, nefesleri kesen karşılaşmalar seyirciyi coşturdu. 1992 yılından beri büyük ilgiyle takip edilen turnuva, 12 kategoride 53 takımın katılımıyla başladı. Tek pota altında oynanan turnuvanın resmi açılışı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça’nın Küçük Bayanlar kategorisinde Bulut It - Saraçoğlu Ticaret takımları arasında oynanan maçta birlikte yaptıkları hava atışı ile başladı. İki hafta sürecek turnuvanın Mustafakemalpaşa’ya uzun soluklu bir heyecan yaşattığını dile getiren Başkan Sadi Kurtulan, basketbol şöleninin aynı zamanda sporda centilmenliğin odak noktası olduğuna dikkat çekerek, mücadelenin ve eğlencenin bir arada yaşandığı turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. TATLITOP organizasyonunun en büyük amacının çocuklara ve gençlere basketbolu sevdirerek, gelecek yaşamlarına en az bir spor dalı kazandırmak olduğunu söyleyen Başkan Kurtulan, 21 yıldan beri bu hedefe etkili bir şekilde varıldığını belirtti. 21. TATLITOP Basketbol Şöleni, Adnan Menderes Meydanı’nda her gün saat 18.30’da başlayan müsabakalarla 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.