Tatlıtop Tat’la Başlıyor

21-05-2009 organizasyonu ile bu yıl 17. si düzenlenecek olan Tatlıtop Basketbol Şöleni yine Tat Konserve Aş. ana sponsorluğun da gerçekleştiriliyor. Mustafakemalpaşa ile

Tatlıtop Tat’la Başlıyor

Belediyemizin organizasyonu ile bu yıl 17. si düzenlenecek olan Tatlıtop Basketbol Şöleni yine Tat Konserve Aş. ana sponsorluğun da gerçekleştiriliyor.

Mustafakemalpaşa ile özdeşleşen ve Türkiye çapında tek adres olarak bilinen Tatlıtop Tat Konserve Aş’nin ana sponsorluğunda 17. kez sporseverlerle buluşacak.

Tatlıtop Basketbol Şöleninin ilçemizde gerçekleştirilmeye başladığı andan bu yana sürekli sporcu ve sporseverlerin yanında olarak desteğini esirgemeyen Tat konserve Aş. bu yılda Tatlıtop ana sponsorluk sözleşmesini imzaladı. 21 Mayıs 2009 Perşembe günü saat 15:00’de Tat Konserve Aş. İnsan Kaynakları Yöneticisi Ahmet Asar ve Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan tarafından imzalanan sözleşmeyle Tatlıtop Basketbol Şöleni bu yılda tatla şenlenecek.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’da “Geleceğimizin garantisi gençlerimizi bu tür organizasyonlarda destekleyerek öncü olan, İlçemiz için önemli bir organizasyonda yıllardır ana sponsor olmakla desteklerini bizlerden esirgemeyen Tat Konserve A.Ş.’ye belde halkım adına teşekkür ederim” dedi.