TATLITOP’ta muhteşem final

23-06-2014 Belediyesi’nin bu yıl 22.’sine ev sahipliği yaptığı TATLITOP Basketbol Şöleni, nefes kesen final maçları ve ödül töreni ile sona erdi. Mustafakemalpaşa

TATLITOP’ta muhteşem final

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 22.’sine ev sahipliği yaptığı TATLITOP Basketbol Şöleni, nefes kesen final maçları ve ödül töreni ile sona erdi. Mustafakemalpaşa Belediye Spor organizasyonuyla 9-22 Haziran tarihleri arasında Sırmalar Spor Tesisleri’nde tek pota altında oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlar belli oldu. Türkiye’nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında bulunan 22. TATLITOP Basketbol Şöleni’nde bu yıl 11 kategoride 54 takım mücadele etti. Mücadele ve eğlencenin bir arada yaşandığı basketbol şöleninin final gecesine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, PAŞADER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Dayıoğlu, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda basketbol sever katıldı.   Kupalar sahiplerini buldu   Büyük heyecana sahne olan final maçlarının ardından turnuvada; Minik Kızlar’da Başarlar Grup Yapı İnşaat, Küçük Kızlar’da Yılmaz Mermer, Yıldız Kızlar’da Evmo Mobilya, Genç Kızlar’da Sevim Makine, Büyük Kızlar’da Sevim Makine, Minik Erkekler’de Lermi Oğlu Ticaret, Küçük Erkekler’de Groupama Sigorta, Yıldız Erkekler’de Arena Tekel Shop, Genç Erkekler’de Sevim Makine, Starlar’da Sevim Makine, Masterler’da ise Kayhan Nakliyat şampiyonluğu kazanarak, pota heyecanında mutlu sona ulaşan takımlar oldu. Turnuva’da ‘En Centilmen Kız Takım’ Tan Yapı, ‘En Centilmen Erkek Takım’ Pınar Mühendislik seçilirken, ‘3 Sayı Atış Şampiyonluğu’nu ise Pınar Mühendislik’ten Ceyhun Kaynak kazandı.   ‘Geleceğin yıldızlarını yetiştirmek istiyoruz’   22. TATLITOP Basketbol Şöleni Ödül Töreni’nde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, centilmenliğin ön planda olduğu başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını söyledi. TATLITOP’un her yaştan basketbol severi bir araya getiren bir marka olduğunu belirten Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’nın sporda sahip olduğu potansiyel bu tür organizasyonlarla artıyor. 22 yıldır geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştiren, yeni nesillere ilham veren TATLITOP, önümüzdeki yıllarda da daha geniş katılımlarla devam edecektir. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 22. TATLITOP Basketbol Şöleni’nde kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve protokol üyeleri tarafından verildi.