Tatlıtop’ta heyecan fırtınası sürüyor

25-06-2010 Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’ncisi düzenlenen “18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” Sırmalar Spor Tesisleri’nde sürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale

Tatlıtop’ta heyecan fırtınası sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 18’ncisi düzenlenen “18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” Sırmalar Spor Tesisleri’nde sürüyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Tatlıtop Basketbol Turnuvası, Sırmalar Spor Tesisleri’nde tüm hızıyla sürüyor. Birbirinden zevkli ve çekişmeli maçların oynandığı 18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası’nda grup maçları oynanıyor. Grup maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final, yarı final ve final maçları ile turnuva sona erecek. 4 Temmuz’da yapılacak olan final maçları öncesinde ise Karizma Show muhteşem bir gösteri gerçekleştirecek. Yetenek Sizsiniz finalistlerinden birisi olan Hakan Akdoğan da Karizma Show grubu içerisinde bir gösteri sergileyecek.

Turnuvada oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: