TATLITOP’ta heyecan fırtınası başladı

13-06-2012    Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen TATLITOP Basketbol Turnuvası başladı.      Basketbol severlerin pota heyecanına ortak olduğu

TATLITOP’ta heyecan fırtınası başladı

Basketbol severlerin pota heyecanına ortak olduğu şölenin ilk gün maçları nefesleri kesti.

Mustafakemalpaşa’da sporun ve heyecanın tek adresi olan TATLITOP Basketbol Turnuvası, 20. kez sporseverlerle buluştu.

Adnan Menderes Meydanı’nda yapılan turnuvanın açılış törenine, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Kurtulan, her yıl büyük bir heyecanla gerçekleştirilen basketbol şöleninin aynı zamanda sporda centilmenliğin odak noktası olduğuna dikkat çekerek, mücadelenin ve eğlencenin bir arada yaşandığı turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

24 Haziran’a kadar sürecek olan turnuvanın açılış maçı olan Sevim Makine-Hacettepe karşılaşması, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın hava atışı ile başladı.

9 kategoride 59 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk gününde alınan sonuçlar şöyle;

Sevim Makine - Hacettepe (9-2)

Züferbey YİBO - Kervan Mobilya (8-5)

Yunus Emre İ.Ö.O. - Groupama Sigorta (5-7)

Atatürk İ.Ö.O. (B) - Yükseller AVM (2-7)