TATLITOP Şöleni’nde görkemli final

02-07-2013 tutkunlarına bu yıl 21. kez ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi TATLITOP Basketbol Şöleni, nefes kesen final maçları ve ödül töreni

TATLITOP Şöleni’nde görkemli final

Basketbol tutkunlarına bu yıl 21. kez ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi TATLITOP Basketbol Şöleni, nefes kesen final maçları ve ödül töreni ile sona erdi. Türkiye’nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında bulunan 21. TATLITOP Basketbol Şöleni’nde bu yıl 12 kategoride 53 takım mücadele etti. 18-30 Haziran tarihleri arasında Adnan Menderes Meydanı’nda tek pota altında oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlar belli oldu. Mücadele ve eğlencenin bir arada yaşandığı basketbol şöleninin final gecesine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren ve Doğan Deniz, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda basketbol sever katıldı. Kupalar sahiplerini buldu Büyük heyecana sahne olan final maçlarının ardından turnuvada; Minik Bayanlar C’de Başarlar Grup İnşaat, Minik Bayanlar B’de Yüzgüllü Yedi Kardeşler, Minik Bayanlar A’da Erişsan Hazır Beton, Küçük Bayanlar’da Saraçoğlu Ticaret, Yıldız Bayanlar’da Sevim Makine, Büyük Bayanlar’da İklim Kırtasiye, Minik Erkekler’de Groupama Sigorta, Küçük Erkekler’de Arena Tekel Shop, Yıldız Erkekler’de BM Emlak, Genç Erkekler’de Gümüş Su,  Starlar’da Eşsiz Halı Saha, Masterler’de Saraçoğlu Ticaret şampiyonluğu kazanarak, mutlu sona ulaşan takımlar oldu. Turnuva’da ‘Sayı Kralı’ Pizza Tost’tan Yiğit Sucukçu ve ‘Sayı Kraliçesi’ Sevim Makine’den Yeliz Dürmüş olurken, ‘3 Sayı Atış Şampiyonluğu’nu ise Erişsan Hazır Beton’dan Janset Arslan kazandı. ‘TATLITOP bir markadır’ Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 21 yıldır bir şölen havasında geçen TATLITOP Basketbol Turnuvası’nın birbirinden çekişmeli maçlara sahne olduğu gibi, centilmenlik, kardeşlik gibi evrensel spor ahlakına da kazanımlar sağladığına dikkat çekti. Mustafakemalpaşa’da her yaştan vatandaşa spor yapabilecek alanlar ve imkânlar kazandırmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Kurtulan; “ Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için önemli. En az bir spor dalını onların hayatlarına kazandırmayı hedefliyoruz. TATLITOP da 21 yıldır bir marka olarak bu amaca en güzel şekilde hizmet ediyor. 10 yaşından 50 yaşına kadar her yaştan sporcularımız bu güzelliği birlikte yaşıyor ve yaşatıyor. Önümüzdeki yıl basketbol severleri daha geniş bir organizasyonla yine bir araya getireceğiz. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları kutluyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 21. TATLITOP Basketbol Şöleni’nde kategorilerinde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve protokol üyeleri tarafından verildi.

21.TATLITOP BASKETBOL TURNUVASI ÖDÜL KAZANAN TAKIMLAR

KATEGORİ

DERECEYE GİREN TAKIM

TURNUVA SAYI KRALI TİĞİT SUCUKÇU ( Pizza Tost)