Geri Dön

Tatlıtop finalleri nefes kesti

04-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 19’ncusu düzenlenen ‘Geleneksel Tatlıtop Basketbol Turnuvası’ final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.        Adnan

Tatlıtop finalleri nefes kesti

04-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 19’ncusu düzenlenen ‘Geleneksel Tatlıtop Basketbol Turnuvası’ final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.        Adnan

    Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 19’ncusu düzenlenen ‘Geleneksel Tatlıtop Basketbol Turnuvası’ final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.

  

    Adnan Menderes Meydanı’nda yapılan final maçlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan “19’ncu Tatlıtop Basketbol Turnuvası ödül törenine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “19 yaşına ulaşan, herkesi sporun içinde tutan Tatlıtop organizasyonuna gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu ilçemizde gerçekleştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Tatlıtop heyecanının başlamasından bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl rekor bir katılım oldu, önümüzdeki yıl 20’ncisini düzenleyeceğimiz turnuvada yeni bir rekor daha kıracağımıza inanıyorum” dedi.

 

    Başkan Kurtulan konuşmasının ardından turnuvanın ana sponsoru Anadolu Jet adına Türk Hava Yolları Bursa Bölge Sorumlusu İsmail Aguş ve Sefa Mağazaları sahibi Sefa Çiftçi’ye katkılarından dolayı plaket verdi. Türk Hava Yolları Bursa Bölge Sorumlusu İsmail Aguş da, Başkan Kurtulan’a uçak maketi hediye etti.

    Turnuvada; Ulusal kategorisinde Balıkesir BESYO, Masterler’de Eşsiz Halı Saha, Starlar’da Sefa Mağazaları, Bayanlar’da Yükseller Aşıveriş Merkezi, Genç Erkekler’de Kirmastorya Turizm, Yıldız Erkekler’de Sevim Makine, Küçük Erkekler’de Pınar Turizm, Küçük Bayanlar’da Biz Olalım, Minik Erkekler A kategorisinde Groupama Sigorta, Minik Erkekler B kategorisinde Hamit’in Çayevi, Minik Bayanlar A kategorisinde Pastanedeyim ve Minik Bayanlar B kategorisinde de Öğretmen Davut İlköğretim Okulu mutlu sona ulaşan ekipler oldular.

    Turnuvanın erkeklerde ‘En Centilmen Takımı’ Minik Erkekler A kategorisinde yarışan Özkale Mobilya, bayanlarda ise Küçük Bayanlar grubunda yarışan ‘Umut Gençlik’ takımı oldu.

    Turnuvada; ‘En Disiplinli Takım’ Yalıntaş İlköğreitim Okulu olurken, sayı krallığını Emine Hatipoğlu elde etti. Turnuvanın 3 sayı atış şampiyonu ise İran’lı Şehriyar Zad oldu.

    19’ncu Tatlıtop Basketbol Şöleni’nde ilk üç dereceyi alan ekiplere kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve protokol üyeleri tarafından verildi.

 

KARİZMA SHOW COŞTURDU

    19. Tatlıtop Basketbol Turnıvası final akşamı ödül töreninden sonra gösteri yapan ‘Karizma Şhow’ vatandaşların büyük ilgisini çekti. Birbirinden zorlu ve ilginç hareketlerin sergilendiği gece, vatandaşlar arasından seçilen 5 kişinin yarışması ile sona erdi.

.

.

.

.