TATLITOP’da 24. yıl heyecanı

20-05-2016 Mustafakemalpaşa’nın spor markası olan TATLITOP Basketbol Şöleni için geri sayım başladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 24. kez ev sahipliği yapacağı Türkiye’nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında bulunan TATLITOP Basketbol Ş

TATLITOP’da 24. yıl heyecanı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 24. kez ev sahipliği yapacağı Türkiye’nin en önemli açık hava basketbol organizasyonları arasında bulunan TATLITOP Basketbol Şöleni’ne kayıtlar başladı.

27 Mayıs-5 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenecek turnuva, süper minikler, minikler, küçükler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere kız-erkek toplam 10 kategoride yapılacak.

Katılımın ücretsiz olduğu  turnuva için müracaatlar 25 Mayıs 2016 Cumartesi gününe kadar Belediye Hizmet Masaları’nda sürecek.

Basketbol severlerin büyük bir heyecanla beklediği turnuva maçları Mustafakemalpaşa Belediyesi Sırmalar Spor Tesisleri’nde tek pota altında oynanacak.

‘TATLITOP spora hizmet ediyor’

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğlence ve heyecanın bir arada yaşandığı TATLITOP Basketbol Şöleni’nin Mustafakemalpaşalılara basketbolu sevdiren geleneksel bir marka olduğunu söyledi.

24 yıldır her yaştan insanın bu organizasyonda buluştuğunu belirten Başkan Kurtulan;

” Mustafakemalpaşa’da her yaştan vatandaşa spor yapabilecek alanlar ve imkânlar kazandırmaya gayret gösteriyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için önemli. İnsanlarımızın hayatına en az bir spor dalını kazandırmayı hedefliyoruz. TATLITOP da

24 yıldır bir değer olarak bu amaca en güzel şekilde hizmet ediyor. Mustafakemalpaşa’nın sporda sahip olduğu potansiyeli bu tür organizasyonlarla arttırmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.