Tatlıtop Basketbol Şöleni Yapılan Ödül Töreniyle Son Buldu

29-06-2009 ve Tat Konserve A.Ş.sponsorluğunda bu yıl 17.si düzenlenen Tatlıtop Basketbol Şöleni düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.   28 Haziran 2009 Pazar akşamı

Tatlıtop Basketbol Şöleni Yapılan Ödül Töreniyle Son Buldu

Belediyemiz ve Tat Konserve A.Ş.sponsorluğunda bu yıl 17.si düzenlenen Tatlıtop Basketbol Şöleni düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

28 Haziran 2009 Pazar akşamı gerçekleştirilen final maçlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 17. Tatlıtop Basketbol Şöleni ödül töreninde ; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emin Turhan, Meclis Üyeleri Mehmet Atılgan, Sinan Saygı, Cemal Batır, Mehmet Kul, Mustafakemalpaşalılar Derneği Başkanı Halim Çapkın, Başkan Yardımcısı Kemal Dayıoğlu, Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Nermin Öner, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Sadi Kurtulan “ 17 yıldan bu yana bu organizasyon büyük bir coşkuyla devam etmekte. Böylesi güzel bir organizasyonda emek harcayan, gönül veren herkese öncelikle teşekkürü bir borç bilirim. Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini taşıyan tek ilçe olmanın özelliği ile zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek gayesiyle çıktığımız bu yolda sporu; dostluk, kardeşlik ve barış içinde gençlerin geleceğe hazırlanmasında bir basamak görüyoruz. Bu gece burada 1. olan sporcularımızı kutluyorum. 2. ve 3. olmak, kaybetmek öğrenmenin bir basamağıdır ve 1. olmak için karar verdiğiniz gün bugündür. Ben onu yaptım ve başardım sizlerinde başaracağından eminim. Bu organizasyonda başından sonuna kadar emeği geçen herkesi kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Sadi Kurtulan 15 gün boyunca Tat Konserve Aş. Ana sponsorluğunda gerçekleştirilen basketbol şölenine katkılarından dolayı Tat Konserve Aş. İnsan Kaynakları Görevlisi Onur Dündar’a teşekkür plaketini takdim ederken, Tatlıtop’un sevilen simalarından olan ve geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Ömür Gündüz’ün babasına da geçmiş günlerin anasına plaket takdim etti. Ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara sırasıyla ödülleri takdim edildi.

Başladığı günden bu güne ilçemizde geleneksel hale gelen ve her yıl büyük bir coşkuyla keyifli anların yaşandığı bir organizasyon daha dün akşam sporun dostluk ve kardeşlik duygularını bir kez daha görmemizi sağladı.

KATEGORİ DERECEYE GİREN TAKIM
  HATİCE KÜPÇÜLER
  KÜBRA GÜZEY
  ÖZLEM SÖNMEZ
EN CENTİLMEN ERKEK TAKIM ÖZGÜN KENT(K.ERKEK)
EN CENTİLMEN BAYAN TAKIM AYDIN OFSET(M.BAYAN)
ÜÇ SAYI ATIŞ ŞAMPİYONU PAPUÇ OUTLET SERCAN ŞENSÜLÜN
ATIŞ ŞAMPİYONLARI KATEGORİLERİNDE SELİN SÜTÇÜ ( FOTO DİNÇ)M. BAYAN
  SERCAN ŞENSÜLÜN( PABUÇ OUTLET) G.ERKEK
  CEYDA DİNÇ(TİMUR TEMİZLİK)BAYANLAR
  ÜVEYS YALÇINKAYA(KAFKAS HALICILIK) STARLAR
  ERDİ ALLAK( YILDIRIM KUNDURA) M.ERKEKLER B.
  EMRE TORİK( YILDIRIM KUNDURA) M.ERKEKLER A
  ÖZGE İÇEN ( SINAV KOLEJİ) K.BAYANLAR