TATLITOP’a kayıtlar sürüyor

10-06-2013 Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği TATLITOP Basketbol Şöleni için geri sayım başladı. Mustafakemalpaşa’da sporun ve heyecanın tek adresi olan ve her yıl

TATLITOP’a kayıtlar sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği TATLITOP Basketbol Şöleni için geri sayım başladı. Mustafakemalpaşa’da sporun ve heyecanın tek adresi olan ve her yıl büyük bir coşkuyla geçen TATLITOP Basketbol Şöleni, bu yıl 21. kez sporseverlerle buluşuyor. Mustafakemalpaşa Belediye Spor organizasyonuyla gerçekleştirilecek turnuva öncesi yapılan açıklamada, sporun sevgi, barış ve kardeşlik duygularıyla odaklandığı, eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı basketbol şöleni için son başvuru tarihinin, 14 Haziran Cuma günü saat 17.00’ye olduğu bildirildi. Organizasyon Komitesi açıklamasında,  başvuru formlarının Şeyh Müftü Mahallesi Pabuççular Çarşısı No:33 adresinde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Sosyal Tesisleri’nden temin edilebileceği kaydedilerek; “ 21. TATLITOP Basketbol Şöleni, 18-30 Haziran tarihleri arasında Adnan Menderes Meydanı’nda yapılacaktır. Turnuvaya katılacak takımlar, oyuncu ile 1 firma temsilcisi ve 1 antrenörden oluşan listelerini son başvuru tarihine kadar komiteye ulaştırmaları gerekmektedir. 16 Haziran 2013 Pazar günü saat 19.00’da Belediye Spor Sosyal Tesisleri’nde fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı yapılacağı için her takımdan sorumlu ve yetkili bir kişinin bu toplantıya katılması gerekir.  Katılmayanların kuraları organizasyon tarafından çekilecektir” denildi.