TATLITOP 20 yaşında

07-05-2012 Belediyesi’nin bu yıl 20.’sini düzenlediği TATLITOP Basketbol Turnuvası, Haziran ayında gerçekleştirilecek. Mustafakemalpaşa’da sporun ve heyecanın tek adresi olan ve her yıl

TATLITOP 20 yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 20.’sini düzenlediği TATLITOP Basketbol Turnuvası, Haziran ayında gerçekleştirilecek.

Mustafakemalpaşa’da sporun ve heyecanın tek adresi olan ve her yıl büyük bir coşkuyla geçen TATLITOP Basketbol Turnuvası, 20. kez sporseverlerle buluşuyor.

Sporun sevgi, barış ve kardeşlik duygularıyla odaklandığı, eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı geleneksel basketbol şöleni, 11-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Mustafakemalpaşa Belediyespor organizasyonuyla gerçekleştirilecek ve 15 gün sürecek olan 20. TATLITOP Basketbol Turnuvası, 11 Haziran Pazartesi saat 18.30’da Adnan Menderes Meydanı’nda başlayacak.

20. yaşını kutlayacak olan TATLITOP için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, basketbol turnuvasına katılacak olan takımların başvurularını Belediyespor’a yapabileceği bildirildi.

.