Tatlıtop 19 yaşına giriyor

16-06-2011 Mustafakemalpaşa Belediyespor organizasyonuyla 19.Tatlıtop Basketbol Turnuvası başlıyor.      Mustafakemalpaşa’da artık klişe haline gelen ve her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Tatlıtop

Tatlıtop 19 yaşına giriyor

Mustafakemalpaşa’da artık klişe haline gelen ve her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen Tatlıtop Basketbol Turnuvası 19. kez ilçe halkıyla buluşuyor.
     Sporun sevgi, barış ve kardeşlik duygularıyla odaklandığı, eğlencenin ve heyecanın bir arada yaşandığı Tatlıtop Basketbol Turnuvası 18 Haziran-03 Temmuz tarihleri arasında Adnan Menderes Meydanı’nda start alıyor.
     18 Haziran 2011 Cumartesi akşamı saat 18.00’ de başlayacak olan basketbol karşılaşmaları, saat 21:45’te Anadolu Jet sponsorluğunda Karizma Show gösterileriyle devam edecek.
     15 gün boyunca Adnan Menderes Meydanı’nda karnaval havasında geçecek olan ve Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek organizasyona, tüm halkımız davetlidir.