Tat Konserve, Tatlıtop Şöleni’ne ana sponsor oldu

15-06-2010 Belediyesi ile Tat Konserve Sanayi A.Ş. arazsında Tatlıtop Basketbol Şöleni içini ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 18’ncisini düzenleyeceği

Tat Konserve, Tatlıtop Şöleni’ne ana sponsor oldu

Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Tat Konserve Sanayi A.Ş. arazsında Tatlıtop Basketbol Şöleni içini ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 18’ncisini düzenleyeceği ve 19 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan “18. Tatlıtop Basketbol Turnuvası” için geri sayım sürüyor. Basketbol Şöleni ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Tat Konserve Sanayii A.Ş. arasında ‘Ana Sponsorluk’ anlaşması imzalandı.

Belediye binasında yapılan imza törenine Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı ile Tat Konserve adına İnsan Kaynakları yöneticisi Ahmet Asar ve Mali İşler yöneticisi İlhan aslan katıldı. Yapılan anlaşma gereğince Tat Konserve A.Ş. 18. Tatlıtop Basketbol Şöleni’ne 6 bin TL karşılığında ‘Ana Sponsor’ oldu.

Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, bu yıl 18’ncisi düzenlenen şölenin yine çok renkli geçeceğini belirterek, “Tüm gençlerimizi bu turnuvaya katılmaya bekliyoruz. Bu yıl da şölen büyük bir coşku içerisinde geçecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda bize sponsor olarak desteğini sürdüren Tat Konserve Sanayi A.Ş’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tat Konserve İnsan Kaynakları Yöneticisi Ahmet Asar da yaptığı açıklamada, “Biz Tat Konserve olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Türk sporunun gelişmesi, gençlerin spor yapmasına katkı sağlamak için bundan sonra da belediyemiz ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.