Tanzer Dursun’dan bir başarı daha

25-11-2011 Dursun’dan bir başarı daha Şanlıurfa tarihinde ilk kez gerçekleştirilen 21 kilometre maraton koşusuna Mustafakemalpaşa Belediyespor Atletlerinden Tanzer Dursun’da katıldı. Doğu ve

Tanzer Dursun’dan bir başarı daha
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ilk kez yapılan atletizm müsabakalarına ilgi oldukça yoğundu. Çeşitli bölgelerden 340 atletin katılımıyla gerçekleştirilen müsabakalarda; Belediyespor Atletlerinden Tanzer Dursun 3. Grup kategorisi 40-45 yaş grubunda birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Belediyespor Güreş Takımı Bulgaristan yolcusu

Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı Yozgat’ta gerçekleştirilen Büyükler ikinci Lig’inde mücadele etti.
     İlk grupta Çorum Dodurga Belediyesi, İstanbul Kink Boks Kulübü ve Kahramanmaraş Sağlıkspor ile karşılaşan Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı ilk guruptan ikinci olarak çıktı. Çeyrek finallerde İstanbul Sancaktepe, Çorum Belediyespor ve İznikspor’la kıyasıya mücadele eden Belediyespor güreşçileri ikinci ligde kalarak, Bulgaristan’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Turnuva’ya katılmaya hak kazandı.

Bursa İllerarası Karate Turnuvası Gürsu Spor Salonu’nda yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı Bursa İllerarası Karate Turnuvası’nda fırtına gibi esti.
 Gürsu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Bursa İllerarası Karate Turnuvası’na Mustafakemalpaşa Belediyespor Karate Takımı damgasını vurdu. Bursa, Balıkesir, İzmit, Sakarya, Bilecik ve Kütahya illerinden birçok sporcunun katıldığı turnuvada erkekler 52kg.da Ömer Faruk Şen birinci olurken, Hakan Ucuz ikinci oldu. Yine erkekler kategorisinde 47 kilogramda Ümitcan Cesur,63 kg.da Ömürlü Şen ikincilik kürsüsüne çıkarken, bayanlar kategorisinde 47 kg.da Hilal Ünlü üçüncü oldu. Karşılaşmalar boyu devam eden zorlu mücadelenin ardından 70 kg. da Mahmut Rauf Özkan, birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.