Taekwondocular antremanda buluştu

08-12-2011 Osmangazi Belediyespor Kulübü ve Mustafakemalpaşa Belediyespor kulübü Taekwon-do takımları 04-11-2011 tarihlerinde Osmangazi Belediyesine ait Acemler Spor salonunda ortak antrenmanda buluştu.

Taekwondocular antremanda buluştu

Osmangazi Belediyespor Kulübü Antrenörü Mücahit Altıner ,Mustafakemalpaşa Antrenörü Sertaç Sağır ve Toplamda 112 sporcunun ve daha çok alt yapıdan oluşan sporcuların katıldığı antrenmanda temel müsabaka duruşları stepsler ve bunların temel tekniklerle beraber kullanımı pratik olarak sporculara aktarıldı.Ayrıca sporculara müsabaka kuralları ve hakem kuralları hakkında bilgiler verildi.

Osmangazi Belediyespor kulübü Antrenörü Mücahit Altıner yaptığı açıklamada; her iki kulübümüzün sporcuları ilk defa böyle bir ortamda antrenman yapma fırsatı buldular.Alt yapıdan yetişen sporcularımızın birbiriyle kaynaşması bilgi alışverişinde bulunması adına güzel bir çalışma oldu.Bundan sonraki zamanlarda da böyle ortak antrenman yapmak istediklerini belirterek, Mustafakemalpaşa Belediyespor’u konuk etmekten son derece memnun olduklarını belirtti.

.