Taekwondo kursu devam ediyor

29-03-2010 Belediyespor tarafından düzenlenen Taekwondo kursu haftada 3 gün yapılan antrenmanlarla devam ediyor. Mustafakemalpaşa Belediyespor tarafından düzenlenen ve 1993-2002 arası doğumlu sporcuların

Taekwondo kursu devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyespor tarafından düzenlenen Taekwondo kursu haftada 3 gün yapılan antrenmanlarla devam ediyor.

Mustafakemalpaşa Belediyespor tarafından düzenlenen ve 1993-2002 arası doğumlu sporcuların katılabildiği Taekwondo kursu devam ediyor. İlçe kapalı spor salonunda haftada 3 gün yapılan antrenmanlar büyük bir ilgi görürken, kursların aralıksız süreceği bildirildi. Belediyespor kulübünden yapılan açıklamada; “Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri saat 18.30-20.00 arasında yapılan antrenmanlarımız devam ediyor. Kursa gösterdiği ilgi bizleri bir hayli memnun etmektedir. Bu tür kursları bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz” denildi.