Taekwondo da Belediye Spor fırtınası

15-03-2013 Belediye Spor Taekwondo Takımı sporcuları, Liseler Türkiye İl Seçmeleri müsabakalarında 2 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek kürsüye

Taekwondo da Belediye Spor fırtınası

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Taekwondo Takımı sporcuları, Liseler Türkiye İl Seçmeleri müsabakalarında 2 birincilik, 3 ikincilik ve 1 üçüncülük elde ederek kürsüye çıktı. Liseler Türkiye İl Seçmeleri, 12-13 Mart tarihlerinde Bursa’da yapıldı. Belediye Spor Taekwondo Antrenörü Sertaç Sağır eşliğinde şampiyonaya katılan sporculardan Mustafakemalpaşa Lisesi öğrencileri Gamze Altıntaş ve Rıza Tokgöz, kendi kategorilerinde 1. oldu. Şampiyona da Mustafakemalpaşa Lisesi’nden Gizem Yıldız, Sedat Karan Anadolu Lisesi’nden Seda Özsalgıncı ve Nisa Kuyumcular 2.’lik kürsüsüne çıkarken, Ticaret Meslek Lisesi’nden Yeliz Akçe ise 3.’lük elde ederek önemli bir başarıya imza attılar. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da seçmelerde dereceye giren sporcuları kutlarken,  Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan taekwaondoculara başarılar diledi.