Suya zam yok

22-11-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sona erdi. Bütçe görüşmelerinde dikkat çeken ve en önemli karar, yeni yılda suya zam yapılmama kararı

Suya zam yok

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sona erdi. Bütçe görüşmelerinde dikkat çeken ve en önemli karar, yeni yılda suya zam yapılmama kararı oldu.
    Alınan karara göre ilçe halkı meskenlerde 1,35 TL üzerinden su kullanmaya devam edecek. Öte yandan Akıllı su sayacı kullanan vatandaşlar su ödemelerinde %15 kar ederken, yeni yılda %20 kar edecek.
    Görüşmelerin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Sadi Kurtulan, yeni dönemde de hizmet ataklarının devam edeceğini belirterek “ Bu dönemde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde tutarak hizmet üretmeye devam edeceğiz “ dedi.