Suuçtu zirvesinde kurtuluş coşkusu

16-09-2013 dağcılar, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü Suuçtu Şelalesi’nden inerek kutladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘12-21 Eylül Kurtuluş Haftası’, renkli etkinliklere

Suuçtu zirvesinde kurtuluş coşkusu

Mustafakemalpaşalı dağcılar, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünü Suuçtu Şelalesi’nden inerek kutladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘12-21 Eylül Kurtuluş Haftası’, renkli etkinliklere sahne oluyor. Mustafakemalpaşa Dağcılık Kulübü üyeleri kutlamalar kapsamında tabiat güzelliklerinden Suuçtu Şelalesi’nden ‘Kurtuluş İnişi’ gerçekleştirdi. Önder Kahraman, Ali Acar ve İbrahim Kamburoğlu’dan oluşan ekip, 29 metre yükseklikteki Suuçtu Şelalesi’nin zirvesinden başarıyla indi. Dağcılar, iniş esnasında açtıkları Türk bayrağı ile etkinliği heyecanla izleyen vatandaşlardan büyük alkış aldı.