‘Suuçtu Şiir Akşamları’ başlıyor

07-09-2010 Suuçtu’da buluşacak   Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Suuçtu Şiir Akşamları’nın ilki 13 Eylül Pazartesi akşamı Suuçtu’da yapılacak.   Mustafakemalpaşa Belediyesi, şiire gönül verenleri, şiiri yaşam

‘Suuçtu Şiir Akşamları’ başlıyor

Şiirseverler Suuçtu’da buluşacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi, şiire gönül verenleri, şiiri yaşam biçimi olarak seçenleri ilçenin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Suuçtu’da buluşturuyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nce düzenlenen ve ilkinin gerçekleştirileceği “Suuçtu Şiir Akşamları” 13 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de yapılacak.
Şair Hilmi Yavuz’un ‘onur konuğu´olarak katılacağı geceye, Ahmet Edip Başaran, Ahmet Veske, Aydın Afacan, Cevat Akkanat, Ercan Yılmaz, Furkan Çalışkan, Hüseyin Akın, Hüseyin Atlansoy, İhsan Deniz, Metin Önal Mengüşoğlu, M.Muharrem Tüfekçi, Vural Bahadır Bayrıl katılacak.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan organizasyona tüm ilçe halkının davetli olduğunu belirterek, “Bütün şiirseverleri, şiire gönül verenleri Suuçtu’ya bekliyoruz. Böylesine önemli bir sanat gecesinde halkımız önemli şairlerle bir araya gelecek” dedi.