Şükrü Erdem Tesisleri spora kazandırıldı

20-03-2014 Belediyesi tarafından gençlerin spora yönlendirilmesi hedefiyle modernize edilen Şükrü Erdem Spor Tesisleri, düzenlenen törenle açılarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunuldu. Yıllarca

Şükrü Erdem Tesisleri spora kazandırıldı

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından gençlerin spora yönlendirilmesi hedefiyle modernize edilen Şükrü Erdem Spor Tesisleri, düzenlenen törenle açılarak amatör spor kulüplerinin hizmetine sunuldu. Yıllarca Mustafakemalpaşa Spor Kulübü’ne ev sahipliği yapan fakat bakımsızlık nedeniyle çürümeye terk edilen devlet yatırımı tesisleri Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden devralan Mustafakemalpaşa Belediyesi, 4 aylık çalışmanın ardından Şükrü Erdem Spor Tesisleri’ni yenileyerek spora kazandırdı. Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileri, birim amirleri ve sporcuların katıldığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sporda tesisleşme hamlesinin hızla süreceğini söyledi. Şükrü Erdem Spor Tesisleri’nin bakımını yaparak, her yönüyle kullanışlı bir hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, spor sahası ve sosyal tesislerden oluşan 50 bin m2’lik alanın sporun hizmetinde olduğunu dile getirdi.   Spora desteğimiz sürecek’   Başkan Kurtulan; “6 ay önce devraldığımız tesislerin hiç kullanılmadan kaderine terk edilmiş hali bizleri üzmüştü. Belediye imkânlarını seferber ederek bu güzel spor alanını gençlere kazandırmak için hemen harekete geçtik. Şimdi Mustafakemalpaşa gençliğine sporla ahlakı birleştirecek bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amatör kulüp futbolcularımız artık daha sağlıklı şartlarda spor yapma imkânına kavuştu. Bizim tek isteğimiz, tesislere sahip çıkılması. Bu güzellikleri geleceğe taşımak için bir adım attık, bundan sonrasını hep beraber gerçekleştireceğiz. Tesisleşme hamlesi arttıkça Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil edecek sporcular yetişeceğine inanıyorum. Belediye olarak amatör spor kulüplerine her türlü desteği sağlamaya elimizden geldiği kadar devam edeceğiz. Kulüplerimizin bu konularda herhangi bir sıkıntısı olmasın.  Ayrıca yeni spor alanları oluşturmak ve başta stadyum olmak üzere diğer tesislerin modernizasyonu ve kullanıma açılması için de çalışmalarımız sürüyor. Sağlıklı ve sporcu bir neslin yetişmesi için gereken çalışmalar el birliği ile yapılacaktır. Bu tesisleri Mustafakemalpaşa’ya kazandırmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” dedi. Açılışın ardından tesisleri gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunurken, sporculara da Bursaspor forması ve atkısı hediye etti.