Sporda işbirliği artacak

27-01-2012 Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.      Mustafakemalpaşa Gençlik ve

Sporda işbirliği artacak

Mustafakemalpaşa Gençlik ve Spor Müdürü Emin Turan’ın da katıldığı nezaket ziyaretinde konuşan Dr. Süleyman Şahin, sporun gelişimi, spor hizmetlerinin yaygınlaştırılması, altyapı ve tesisleşmeye ilişkin belediye ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.
     Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin spora verdiği desteklerin heyecan verici olduğunu vurgulayan Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin; “ Mustafakemalpaşa’nın bir spor kenti olmasını, gençliğin daha güçlü, daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamayı istiyoruz. Belediye Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği değeri, dinamizmini, spor politikalarına yönelik pozitif bakışı ve desteği son derece sevindirici. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Mustafakemalpaşa Belediyesi ile birlikte ortak spor çalışmalarına, organizasyonlarına imza atacağız. Tesisleşme ve altyapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz” dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise sporun gelişimi için ortak çalışmalara her zaman hazır oldukların söylerken; “ Çocuklarımızın daha küçük yaşlarda sporla tanışması ama her şeyden önemlisi onların gelecekte ahlaklı birer sporcu olması, Türk sporu için çok önemli. Mustafakemalpaşa’nın spor potansiyelini arttırmak; yeni organizasyonlar, modern tesisler ve güçlü bir altyapı ile mümkün. Bizlerde bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.