Spor kompleksi için ortak çalışma

30-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yıllardır atıl durumda bulunan yüzme havuzu tesislerinin bir yaşam ve spor merkezi haline getirilmesi için

Spor kompleksi için ortak çalışma

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yıllardır atıl durumda bulunan yüzme havuzu tesislerinin bir yaşam ve spor merkezi haline getirilmesi için yürütülen çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi.

Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’yı ziyaret eden Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin’i makamında ağırladı. Belediyespor’un faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Kurtulan daha sonra Dr. Şahin ile birlikte 17 yıldır kullanılmayan yüzme havuzu ve spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

Bünyesinde suni çim futbol sahası, yüzme havuzu, basketbol, voleybol sahaları ve tenis kortlarını bulunduran spor kompleksini Mustafakemalpaşa’ya kazandırmak için yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 1995 yılında temeli atılan tesisleri geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldıklarını dile getirdi.

37 dönümlük alanı halkın kullanımına açmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kurtulan; “ Gayretli çalışmalarımızın ardından 49 yıllığına kiraladığımız bu alanı, uygulanacak proje ile Mustafakemalpaşa’nın hizmetine sunmayı istiyoruz. Şehrin en gözde yerinde bulunan bu tesis ile birlikte belediyemiz bölgede 60 dönümlük bir alana sahip. Tüm bu alanı içine alacak bir şekilde uygulanacak proje ile Mustafakemalpaşa’nın çehresi değişecek. Vatandaşlarımıza modern donanımlı bir spor tesisi kazandırmak en büyük hayalimiz. Bunun içinde ortak çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin ise alana ve tesislere hayran kaldığını kaydederken; “ Bir çok yerde böyle komplike ve spora uygun alanlar bulmak çok zor. Belediye ile ortak bir çalışma yaparak burayı canlandırmalıyız. Bu güzel alanı spor, yaşam ve gençlik merkezi haline getirmeliyiz” dedi

.