Sözleşmeli personelin kadro sevinci

11-11-2013 Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan sözleşmeli personeller,   yemin ederek devlet memurluğu kadrosuna geçti. 6495 Sayılı Kanun gereği memurluk kadrosuna atanan

Sözleşmeli personelin kadro sevinci

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan sözleşmeli personeller,   yemin ederek devlet memurluğu kadrosuna geçti. 6495 Sayılı Kanun gereği memurluk kadrosuna atanan 21 sözleşmeli personel için Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda bir tören düzenlendi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ında katıldığı törende Türk Bayrağı etrafında toplanan yeni memurlar, yemin ederek kadro sevinci yaşadı. ‘ Enerjinizi millete hizmet için harcayın’ Heyecanlı oldukları gözlenen memurları tebrik ederek, başarı dileklerinde bulunan Başkan Sadi Kurtulan, devlet memurluğunda her zaman fedakârlık, güler yüz ve hoşgörünün esas olduğuna dikkat çekerek, genç memurların tüm enerjisi ve birikimi ile vatandaşa hizmet edeceğine inandığını kaydetti. Başkan Kurtulan; “Devlet memurluğu, milletimizin bize verdiği en büyük imkânlardan biridir. Makam işgal etmek herkesin işidir ama bulunduğunuz göreve katma değer kazandırmak, yükseltmek er kişinin işidir. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile heyecanımızı yitirmeden çalışarak görev yaptığımız sürece, milletimizin bize sunduğu bu değerli imkânı, sorumlulukla yerine getirmiş oluruz.  İşimizi en iyi şekilde yapan bir insan olmak, bırakacağımız en iyi mirastır. Sizlerden beklentimiz, Mustafakemalpaşa’ya yakışır şekilde hizmet etmenizdir. Daima yaptığınız işin hakkını verin ve nerede hizmet ederseniz edin, hayatınızı hep güzel şeylerle donatın. Sizlerle birlikte çalıştığımız süre içerisinde hizmetlerinizden memnunuz. Gelecekte de aynı özveriyi ve başarıyı göstereceğinize inanıyorum” dedi. Başkan Kurtulan törende, memurluğa geçen personele çeşitli hediyeler verdi.