Sosyal sorumluluk projesine minik yürekten destek

03-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterli’ği tarafından başlatılan ve Mustafakemalpaşa Engelliler Derneği ile birlikte yürütülen “ Sen İstersen Ayaklanırım”

Sosyal sorumluluk projesine minik yürekten destek

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterli’ği tarafından başlatılan ve Mustafakemalpaşa Engelliler Derneği ile birlikte yürütülen “ Sen İstersen Ayaklanırım” başlıklı kampanyaya destekler devam ediyor.
     Mustafakemalpaşa’da büyük ilgi gören, ilçe ve ilçe dışından, 7’den 70 ‘ e tüm herkesin destek verdiği Plastik Kapak Toplama Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
     Balibey ilköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinden Eylül Yaman’da topladığı plastik kapakları Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Nuray Laçiner’e teslim ederek kampanyamıza katkıda bulundu. Önemsenmeyen geri dönüşümün neler kazandırdıklarını engelleri aşarak gördüklerini belirten Laçiner “ Toplumumuzda önemli değerlere sahip olan engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projemiz büyük ilgiyle devam ediyor. Bu proje ile dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde öğrencilerimizin neler başarabileceğini gördük.   Eylül gibi daha birçok öğrencimizin bu projeye duyarlı olmaları, destek vermeleri ve yardımcı olmak adına çaba göstermeleri bizleri oldukça duygulandırdı. Şu ana kadar 1767 kg. plastik kapak toplandı ve 5 adet engelli sandalyesi alındı. Önümüzdeki günlerde kutlayacak olduğumuz engeliler haftasında bu sandalyelerimizi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim etmeyi planlıyoruz. Ben başta minik öğrencimiz Eylül Yaman olmak üzere kampanyamıza destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

.