Sosyal Denge sözleşmesi imzalandı

25-02-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında ‘Sosyal Denge’ sözleşmesi imzalandı.        Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) ile Mustafakemalpaşa

Sosyal Denge sözleşmesi imzalandı

Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) ile Mustafakemalpaşa Belediyesi arasında yapılan ‘Sosyal Denge’ anlaşması imza törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Sevgisun Gizli ve Mustafa Eren, Bem-Bir-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, Genel Eğitim Sekreteri Recai Karslı, Bem-Bir-Sen Bursa İl Başkanı Ali Alan ve Bem-Bir-Sen Avukatı Yavuz Tunca katıldı.

Yapılan açıklamada, anlaşmanın 1 yıllık olduğu bildirildi.