Sokak iftarları devam ediyor

18-08-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü Orta Mahallede verilen iftar yemeğinin ardından,

Sokak iftarları devam ediyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü Orta Mahallede verilen iftar yemeğinin ardından, Çarşamba günü Akar Mahallesinde sokak iftarı düzenlendi.

Akar Mahallesinde yer alan Fevzidede Camii önünde gerçekleştirilen iftara vatandaşların ilgisi yoğundu. Fevzidede Camii hocalarının okuduğu dualar ve ilahiler eşliğinde verilen iftarda; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Meclis Üyeleri ve daire amirleri yer aldı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan“Bu iftar sofraları sizlerle anlamlı hale geldi. Bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Burada bir lokma yemekten çok gönüllerin paylaşımı vardır. Burada sohbet edip sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. Ramazan’ın bereketini, rahmetini ve muhabbetini birlikte paylaşıyoruz. Bundan sonrada paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

.