Sırma Camii temeli atıldı

11-06-2010 Mahallesinde Mustafakemalpaşa Sırma Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak olan Sırma Camii’nin temel atma töreni Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın

Sırma Camii temeli atıldı

Sırmalar Mahallesinde Mustafakemalpaşa Sırma Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak olan Sırma Camii’nin temel atma töreni Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Galip Çakmakçı, Ayhan Dadak, İlçe Müftüsü Ahmet Alınmaz, Sırma Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Yavuzel, dernek üyeleri ve vatandaşların da katıldığı temel atma töreninde konuşan Sırma Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Yavuzel “ Bugün burada hep birlikte temelini attığımız camiimizin inşaatını en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyoruz. Temennim camimizin açılışını da hep birlikte yapmak. Şimdiden mahallelimize ve ilçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından ilçe müftüsü Ahmet Alınmaz tarafından yapılan dua ve kurban kesimiyle birlikte temel atma töreni gerçekleştirildi.