Seyyar çöp kovaları sokaklarda yerlerini alıyor

01-09-2010 Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hazırladığı ‘Seyyar Çöp Kovaları’nı ilçenin ana arterlerine yerleştirme çalışmalarına başladı.  ‘Daha temiz bir ilçe’ sloganı ile yola

Seyyar çöp kovaları sokaklarda yerlerini alıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hazırladığı ‘Seyyar Çöp Kovaları’nı ilçenin ana arterlerine yerleştirme çalışmalarına başladı.
 ‘Daha temiz bir ilçe’ sloganı ile yola çıkan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin çalışmaları çevresinde hazırlanan seyyar çöp kovalarından ilk etapta Bursa caddesine 50 adet takılacağı belirtilirken, Balıkesir Caddesi’nde de en kısa zamanda çalışmaların başlayacağı bildirildi.