Şeyh Müftü Mahallesi’nde sokak iftarı

01-08-2013 Belediyesi’nin Ramazan Ayı’nda paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlediği ‘Sokak İftarları’ devam ediyor. Ramazan Ayı’nın sevinci ve bereketinin vatandaşlarla paylaşıldığı

Şeyh Müftü Mahallesi’nde sokak iftarı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Ramazan Ayı’nda paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlediği ‘Sokak İftarları’ devam ediyor. Ramazan Ayı’nın sevinci ve bereketinin vatandaşlarla paylaşıldığı ‘Sokak İftarları’nın 6.’sı Şeyh Müftü Mahallesi Cami Sokak’ta gerçekleştirildi. AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Doğan Deniz, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğine, çarşı esnafı ve vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iftar öncesinde tek tek masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar programında bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan; “ Ramazan bizim kültürümüzün en önemli mihenk taşlarından biri. Toplumun tüm kesimlerinin bir araya geldiği bu özel ayda Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak mahallerimizde kardeşlik sofraları kurarak, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu güzel birliktelikler paylaşmaya, sevgiye, hoşgörüye kapı açıyor. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram diliyorum” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara ise Mustafakemalpaşalılarla birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iftar sofralarındaki dayanışma ve kardeşliğin, tüm ülkeye yayılmasını temenni etti.