Şeyh Müftü Mahallesi’nde iftar sofrası

10-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan ayının sevinci ve bereketini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.      Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma duygularını

Şeyh Müftü Mahallesi’nde iftar sofrası

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘Sokak İftarları’nın dördüncüsü, Şeyh Müftü Mahallesi Cami Sokak’ta yapıldı.
     AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı iftar yemeğine, çarşı esnafı ve vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iftar öncesinde tek tek masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İlahiler eşliğinde gerçekleştirilen iftarda ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı.
     İftar programında bir konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, Ramazan ayında paylaşmanın ve birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylerken; “ Bize düşen görev, millet olmanın, bize kazandırdığı bu güzellikleri el ele verip gelecek nesillere ulaştırmaktır. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram diliyorum” dedi.
     AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’da Mustafakemalpaşalılarla birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iftar sofralarındaki dayanışma ve kardeşliğin, tüm ülkeye yayılmasını temenni etti.

.