Serbest Güreş Atatürk’ü Anma Kupası Sahiplerini Buldu

04-11-2009 Güreş Atatürk’ü Anma Kupa karşılaşmaları 31 Ekim-01 Kasım 2009 tarihleri arasında Gürsu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Toplam 10 takımın kıyasıya mücadele

Serbest Güreş Atatürk’ü Anma Kupası Sahiplerini Buldu

Serbest Güreş Atatürk’ü Anma Kupa karşılaşmaları 31 Ekim-01 Kasım 2009 tarihleri arasında Gürsu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Toplam 10 takımın kıyasıya mücadele ettiği müsabakalara Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımı 15 sporcusuyla katıldı. 31 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 10:00’da Gürsu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalar da Bursa Büyükşehir Belediyespor, DSİ Spor, Nilüferspor, İznik Belediyespor, Gürsu Belediyespor, Kestel Belediyespor, İl Özel İdaresi, Bursa Gençlik Merkezi ve Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş Takımları yer aldı. İki gün süren zorlu karşılaşmalar sonucunda takım sıralamasında Bursa Büyükşehir Belediyespor 41 puanla birinci, Mustafakemalpaşa Belediyespor 37 puanla ikinci olurken, 29 puanla Nilüfer Spor üçüncü oldu.

Müsabakalar sonucunda Mustafakemalpaşa Belediyespor Güreş takımı olarak dereceye giren sporcularımız ise şöyle;

26 kg.da Mücahit ince üçüncü,

35 kg.da Mustafa Kula üçüncü,