Şehit anneleri unutulmadı

18-04-2011 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan 14-20 Nisan Şehitler Haftası’nda anlamlı ziyaret.      Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 14-20 Nisan Şehitler

Şehit anneleri unutulmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle ilçede bulunan şehit annelerini ziyaret etti.Başkan Kurtulan böylesine anlamlı bir haftada şehit annelerini unutmadı ve yaptığı ziyaretlerle hem çeşitli hediyeler verdi hem de ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarında olacaklarını söyledi.

Aileleri tek tek ziyaret eden ve onlarla sohbet eden Başkan Kurtulan, hiçbir şeyin kaybedilen evlatları geri getiremeyeceğini ancak, şehitliğin ulaşılması çok zor ve önemli bir mertebe olduğunu belirterek, şehit annelerine çeşitli hediyeler verdi.

.