Şehit Aktaş son yolculuğuna uğurlandı

01-08-2016

Şehit Aktaş son yolculuğuna uğurlandı

01-08-2016

Hakkari'de yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısında şehit olan Mustafakemalpaşalı Jandarma Uzman Çavuş Samet Aktaş'ın (25) cenazesi, binlerce vatandaşın katıldığı törenle toprağa verildi.

Şehit Aktaş'ın naaşı, önce askeri uçakla Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanlığına, daha sonra da Mustafakemalpaşa Hisaraltı Mahallesi'ne getirildi.

Baba evinde 'helallik' alınmasının ardından Hisaraltı Şehitliği'ndeki son yolculuğuna uğurlanan şehit Aktaş için tören düzenlendi.

Cenaze namazından sonra şehit Samet Aktaş'ın naaşı,  Hisaraltı Şehitliği'ne defnedildi.

Cenaze törenine, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve milletvekilleri katıldı.