ŞEF TANRISEVER AMELİYAT OLDU

30-06-2009 Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Müziği Korosu’nun Şefi Halit Tanrısever, 27 Haziran 2009 Cumartesi gecesi geçirdiği kalp kriziyle sevenlerini korkuttu. Geçirdiği

ŞEF TANRISEVER AMELİYAT OLDU

Mustafakemalpaşa Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Müziği Korosu’nun Şefi Halit Tanrısever, 27 Haziran 2009 Cumartesi gecesi geçirdiği kalp kriziyle sevenlerini korkuttu.

Geçirdiği ağır kalp krizi sonrasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Tanrısever, burada yaklaşık 7 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınarak 62 saat müşahade altında tutuldu. Ailesiyle yapılan görüşmede sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Türk Müziğine gönül veren ve ilçemizde düzenlediği konserlerle halkımızın sevgisini kazanan Tanrısever’e; Belediye Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.