Sedat Karan Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı

13-06-2011 Sedat Karan Anadolu Lisesi’nin 2010-2011 yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuya sahne oldu. Törende 117 mezun havaya kep atarak mezuniyetlerini

Sedat Karan Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı

Mustafakemalpaşa Sedat Karan Anadolu Lisesi’nin 2010-2011 yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuya sahne oldu. Törende 117 mezun havaya kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Dr. Murat Çubukçu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Mustafa Değirmenci, “Sedat Karan Anadolu Lisesi olarak bugüne kadar 13 dönemde bin 517 öğrencimizi mezun ettik. Onların bin 412’si çeşitli üniversitelere girerek üniversitelerini bitirdiler ve iş hayatına atıldılar. Şu anda ilçemizdeki belediyede, bankalarda, sağlık kuruluşlarında, fabrikalarda, 50'den fazla doktorumuz, mühendisimiz, öğretmenimiz, avukatımız, işletmecimiz, görev yapıyor. Bugünde 117 öğrencimizi bunlara ilave etmek istiyoruz” dedi.

Okul birincisi Gökhan Arslan’a plaket ve mezuniyet belgesi, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Rabia Büyükkerpiççi ile birlikte verildi. İkinci İlknur Cengiz’e plaket ve mezuniyet belgesi, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, üçüncü Sebile Yılmaz’a plaket ve mezuniyet belgesi, Dr. Murat Çubukçu tarafından verildi. Mezun olan diğer öğrencilere de belgelerinin verilmesinin ardından, öğrenciler bu coşkulu anı keplerini havaya atarak kutlarken, törene katılanlara dondurmalı Mustafakemalpaşa tatlısı ikram edildi.