SDS imzalandı

09-01-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.      Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) ile Mustafakemalpaşa

SDS imzalandı

Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) ile Mustafakemalpaşa Belediyesi arasında yapılan ‘Sosyal Denge’ anlaşması imza törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, Bem-Bir-Sen Bursa İl Başkanı Ali Alan, yönetim kurulu üyeleri; Hasan Başak ve Mehmet Baloğlu ve Bem-Bir-Sen Mustafakemalpaşa Temsilcisi Erol Pektez ile Fatih Kesenek katıldı.

İmzalanan sözleşmenin ardından konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, imkânlar ölçüsünde memurlara ekonomik katkıda bulunacaklarını söylerken, Bem-Bir-Sen’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek anlaşmanın hayırlı olmasını temenni etti.

Yapılan açıklamada, sözleşmenin 3 yıllık olduğu bildirildi.