Sciacca Belediyesi Mustafakemalpaşa’da

24-11-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, kardeş şehir İtalya'nın Sciacca Belediyesi’nden konuklarını ağırladı.     Geçtiğimiz günlerde ilçemize kardeş şehir protokol imzası için gelen konuklar, ilçede

Sciacca Belediyesi Mustafakemalpaşa’da

Geçtiğimiz günlerde ilçemize kardeş şehir protokol imzası için gelen konuklar, ilçede çeşitli ticari bağlantılar hakkında bilgiler almıştı. İki gün ilçede yer alarak çeşitli inceleme ve araştırma ziyaretlerinde bulunan konuklar, bu seferki ziyaretini ticari bağlantılar anlamında gerçekleştirdi. Çeşitli firmalarla görüşen yetkililer, Mustafakemalpaşa’dan oldukça olumlu sonuçlar aldıklarını ve bu seferki gelişlerinin bu sonuçları ticari anlaşmaya çevirmek için olduğunu belirtti.
    Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı da ziyaret eden konuklar yaptıkları görüşmelerin olumlu geçtiğini ve gerekli imzaları attıklarını belirtti. Başkan Kurtulan’da ziyaretlerinden oldukça memnun olduğunu dile getirerek, ilçemize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

.