SBS şampiyonlarına kamp tatili hediyesi

18-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.      SBS ve Orta Öğretime Yerleştirme Puanı

SBS şampiyonlarına kamp tatili hediyesi

SBS ve Orta Öğretime Yerleştirme Puanı (OYP) sonuçlarına göre Mustafakemalpaşa’da ilk 10 sırayı alan başarılı öğrenciler;  Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, öğretmenler ve ailelerin katıldığı yemekte bir araya geldi.
     Öğretmenevi’ndeki yemekte konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bir milyonu aşkın öğrencinin yarıştığı SBS’de başarıları ile Mustafakemalpaşa’yı gururlandıran 10 öğrenciye İstanbul ve Tümbüldek Kaplıcaları’nda yapılacak 10 günlük kamp tatili hediye etti.
     Mustafakemalpaşa’nın eğitim alanındaki başarı çıtasını her geçen yıl artırdığını söyleyen Başkan Kurtulan; “ Uzun yıllardır verilen gayretin meyvelerini toplamanın, bu güzelliği paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir öğretmen olarak, öğrencilerimizden kendilerine bir hedef, bir ideal belirlemelerini ve ülkemizi hak ettiği yere getirmenin sorumluluğu ile daha çok çalışmalarını istiyorum. Bu yolda önünüze çıkan her engeli aşacağınıza inanıyorum. Bizler de her zaman sizlerin yanında olacağız. Başta, öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
     Törende, protokol tarafından başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

.