Satış noktaları geri dönüşüm konusunda bilgilendirildi

23-03-2011 Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, “Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması ve Geri Kazanımı” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.        Mustafakemalpaşa Belediyesi Nikah

Satış noktaları geri dönüşüm konusunda bilgilendirildi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, “Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması ve Geri Kazanımı” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa EREN, Temizlik İşleri Müdürü Sedat SEVİM,  Çevre Mühendisi Ayşenur CİĞEROĞLU, ilçe esnafı ve mahalle muhtarları katıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Çevre Mühendisi Ayşenur Ciğeroğlu tarafından sunumu gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında; kaynakta ambalaj atıklarının ayrı toplanmasının önemi, belediyenin ve satış noktalarının bu konudaki yükümlülükleri hakkında bilgiler verildi. Sunumun ardından konuyla ilgili olarak belediyenin ambalaj ve evsel atıkların toplanmasında yaşadıkları sorunlardan ve çözüm yollarından bahseden Başkan yardımcısı Mustafa Eren, katılımcılarla soru cevap şeklinde bilgi alış verişinde bulundu.

.