Şanslı 20 kişi belirlendi

17-03-2011 Toplum yararına çalışma programı kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde 3 aylığına işe alınacak 20 kişi, çekilen kura sonucunda belirlendi.       Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin İŞKUR

Şanslı 20 kişi belirlendi

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin İŞKUR ile yaptığı protokol çerçevesinde işe alınacak 20 kişi için toplam 58 kişi başvuruda bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak’ın katılımı ile Nikah Salonu’nda yapılan kura çekiminde büyük heyecan yaşandı. 21 Mart’tan itibaren 3 ay süre ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ‘mücavir alan’ dışında çalıştırılacak olan 20 kişinin isimleri şöyle belirlendi:

“Ufuk Tekeli, Uğur Sabır, Muharrem Yaldız, Emin Aydın, Mehmet İkiz, Adem Erkul, Erkan Ölmez, Metin Erdemir, Dursun Düş, Murat Söylen, Ali Seyisoğlu, Aykut Atış, Ramazan Sofu, Murat Aydın, Seyfettin Yalçın, Ebazer Yamanlı, Recai Erdoğan, İsa Demirci, Sevgi Altın ve Ercüment Özgür.

Kura sonucunda belirlenen ilk 5 yedek üye ise şu isimlerden oluştu: Hasan Önal, Hülya Turhan, Mümin Yavuz, Nurdan Şahin ve Hakan Korkmaz.

.