Sanat Grupları’ndan sezon sonu gösterisi

07-06-2013 yıl sanatın farklı dallarında beğenilen gösterilere imza atan Belediye Sanat Grupları,  hazırladıkları sezon sonu gösterileri ile Mustafakemalpaşalıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mustafakemalpaşa

Sanat Grupları’ndan sezon sonu gösterisi

Her yıl sanatın farklı dallarında beğenilen gösterilere imza atan Belediye Sanat Grupları,  hazırladıkları sezon sonu gösterileri ile Mustafakemalpaşalıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi Sanat Grupları, halk dansları gösterilerinden, Türk Müziği’nin klasikleşen eşsiz eserlerini Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlikte vatandaşlarla buluşturacak. 12 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’ da başlayacak etkinlik, Şef Halit Tanrısever yönetiminde iki bölümden oluşacak. Vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği programın ilk bölümünde, Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Oyunları minik ve genç ekiplerinin gösterileri sergilenecek. Etkinliğin ikinci bölümünde ise Belediye Türk Müziği Korosu her zaman olduğu gibi Türk Müziği’nin en güzel şarkılarından oluşan bir repertuarla sahne alacak. Kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Belediyecilik hizmetleri sadece altyapı ve üst yapı çalışmalarından oluşmamaktadır. Biz de bu düşünceden yola çıkarak kültür ve sanat faaliyetlerine her zaman destek verdik. Kültürel etkinliklerimizi, sanat gruplarımızın hazırladığı gösteriler ve konserlerle yıl içinde birçok kez vatandaşlarımızla buluşturduk.  Yerel değerlerimizin ön plana çıkacağı bu güzel programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.