Sanat Grupları’ndan muhteşem performans

18-06-2013 Belediyesi Sanat Grupları, halk oyunları ve Türk Sanat Müziği konserinden oluşan sezon sonu gösterileri ile büyük ilgi gördü. Her yıl sanatın

Sanat Grupları’ndan muhteşem performans

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sanat Grupları, halk oyunları ve Türk Sanat Müziği konserinden oluşan sezon sonu gösterileri ile büyük ilgi gördü. Her yıl sanatın farklı dallarında beğenilen gösterilere imza atan Belediye Sanat Grupları, muhteşem bir etkinlikle 2012-2013 sezonunu noktaladı. Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen geceye; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte sanatseverler katıldı. İki bölümden oluşan etkinlik, Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Oyunları minik ve genç ekiplerinin gösterileri ile başladı. Ekipler, çeşitli yörelere ait halk oyunlarını başarıyla sergiledikleri gecede büyük alkış aldı. Etkinliğin ikinci bölümünde ise Belediye Türk Müziği Korosu her zaman olduğu gibi Türk Müziği’nin en güzel şarkılarından oluşan bir repertuarla sahne aldı. Şef Halit Tanrısever yönetiminde müzik ziyafeti sunan gönüllü sanatçılar, farklı makamlarda koro ve solo olarak seslendirdikleri eserlerle dinleyenleri mest etti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, etkinlik sonrası Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir gece yaşatan sanat gruplarına teşekkür ederek, çiçek takdim etti.