Şampiyonlardan ziyaret

03-12-2010 Birliği Bilgi ve Kültür yarışmasında Bursa il birinciliğini kazanan Mustafakemalpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müdür ve öğrencileri, Belediye Başkanı

Şampiyonlardan ziyaret

Avrupa Birliği Bilgi ve Kültür yarışmasında Bursa il birinciliğini kazanan Mustafakemalpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi müdür ve öğrencileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulanı ziyaret eti.

Mustafakemalpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Kandemir, Danışman Öğretmen Ebru Solukoğlu, öğrenciler Serhat Kaygusuz, Emre Çeven, Bahadır Gazi ve Furkan Aytan, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret eti.
Avrupa Birliği Bilgi ve Kültür yarışmasında, ilçe birinciliğinden sonra Bursa birinciliğini de elde ettiklerini belirten okul müdürü Ali Kandelir, “Bu başarı inancın, azmin ve çalışmanın ürünüdür. Başarının ışığını bütün ekibin gözlerinde görmek beni mutlu etti. Mustafakemalpaşa ve Bursa’yı Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da başarılı öğrencileri kutlayarak, “Büyük bir başarı elde ettiniz. Bu çok çalışmanın ortaya çıkardığı bir sonuçtur. Ancak göreviniz bitmedi. Bundan sonra daha çok çalışacaksınız ve Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak olan Türkiye şampiyonasında da sizlerden derece bekliyorum. Bu başarınız diğer okullara, diğer öğrencilere de örnek olacaktır” diye konuştu.