Geri Dön

Şampiyonlar kupalarını Kurtulan’a getirdi

18-02-2010 Kızlar Basketbol İl Birinciliği’nde şampiyonluğa ulaşan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayan Basketbol Takımı, şampiyonluk kupaları ile birlikte Belediye Başkanı Sadi

Şampiyonlar kupalarını Kurtulan’a getirdi

18-02-2010 Kızlar Basketbol İl Birinciliği’nde şampiyonluğa ulaşan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayan Basketbol Takımı, şampiyonluk kupaları ile birlikte Belediye Başkanı Sadi

Yıldız Kızlar Basketbol İl Birinciliği’nde şampiyonluğa ulaşan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayan Basketbol Takımı, şampiyonluk kupaları ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.

Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayan Basketbol Takımı, Mustafakemalpaşa’nın gururu oldu. Yıldız Kızlar Basketbol İl Birinciliği finalinde Büyükşehir Belediye takımını mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayan Basketbol Takımı, şampiyonluk kupası ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret eti. Ziyarette okul müdürü İsmail Balım ile Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Cüneyt Aksu da yer aldı.

BAŞKAN KURTULAN’DAN KUTLAMA Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, “Öncelikle sizleri böylesine önemli bir başarıdan dolayı kutluyorum. Tabi aynı başarınızı derslerinizde de göstermenizi istiyorum. İleride hepinizin çok sevdiğiniz meslek dallarında yer almanızı ve başarılı olmanızı diliyorum. Ama hiçbir zaman spordan kopmayın, spor hayatınızda sürekli yer alsın. Şimdi Türkiye Şampiyonası yarı final ve final maçlarında da aynı başarıyı tekrarlamanızı ve bizleri gururlandırmanızı bekliyorum” dedi. Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Balım da yaptığı açıklamada, Denizli’de yapılacak olan yarı final maçlarında da aynı başarıyı tekrarlayacaklarını belirterek, “Bizler sporcu kardeşlerimize güveniyoruz. Aynı başarıyı Denizli’de de tekrar edeceklerdir. Bugüne kadar bizlere çok büyük destekler verdiniz, çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da her zaman desteğinizi bekliyoruz. Sizleri de Denizli’deki maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sadi Kurtulan, Denizli’deki yarı final maçlarına daveti nedeniyle okul müdürü İsmail Balım’a teşekkür etti.