Şampiyon Timsah gurur veriyor

20-05-2010 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursaspor’un şampiyon olmasından sonra belediye binasına üzerinde ‘İnandık kazandık, O sene bu sene’ yazılı dev bir

Şampiyon Timsah gurur veriyor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Bursaspor’un şampiyon olmasından sonra belediye binasına üzerinde ‘İnandık kazandık, O sene bu sene’ yazılı dev bir Bursaspor bayrağı astırdı.

Bursaspor’un tarihinde ilk kez şampiyonluk ipini göğüslemesi, Mustafakemalpaşa’da büyük bir coşkuya neden oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi de ilçe halkının hislerine tercüman olabilmek için hazırlattığı ve üzerinde ‘İnandık kazandık, o sene bu sene’ yazılı dev bir bayrak astırdı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Bursaspor’un büyük başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, “Bizlere bu mutluluğu yaşatan futbolcusundan antrenörüne, yöneticisinden tüm kulüp çalışanına kadar herkese çok teşekkür ediyoruz. Bursaspor’un Avrupa kupalarında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam” diye konuştu.

Bu arada, asılan bayrağın önünde Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu hatıra fotoğrafı çektirdiler.