Geri Dön

Şampiyon kızlardan Başkan Kurtulan'a ziyaret

04-03-2010 yapılan Türkiye Şampiyonası elemelerinde ilk üç dereceyi paylaşan Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, müdür ve müdür yardımcıları ile birlikte Belediye Başkanı

Şampiyon kızlardan Başkan Kurtulan'a ziyaret

04-03-2010 yapılan Türkiye Şampiyonası elemelerinde ilk üç dereceyi paylaşan Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, müdür ve müdür yardımcıları ile birlikte Belediye Başkanı

Bursa’da yapılan Türkiye Şampiyonası elemelerinde ilk üç dereceyi paylaşan Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, müdür ve müdür yardımcıları ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın ziyaret eti.

Ticaret Meslek Lisesi’nin şampiyon karatecileri Hilal Ünlü, Demet Asa ve Büşra Hanay, Bursa’da yapılan Türkiye Şampiyonası elemelerinde bir başarıya imza attılar. Şampiyonada Hilal Ünlü 45 kiloda birincilik kürsüsüne çıkarken, 42 kiloda Demet Asa ikinci ve 55 kiloda da Büşra Hanay üçüncü oldu.

Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Zafer Erdem, Müdür Baş Muavini Necati Burhan, Müdür yardımcıları Feridun Omay, Coşkun Bayraoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Aşkın Ciğeroğlu, şampiyon kızlarla birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten ve alınan başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurtulan, “Önünüzde daha uzun yıllar var. İnşallah daha büyük başarılara imza atacaksınız. Sizler bizim için çok önemlisiniz, çünkü bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sporcu için 2 şey çok önemlidir. Birincisi; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ demiştir. Buradaki ‘ahlaklısı’ cümlesi önemlidir. Yenilgiyle karşılaştığınızda rakibinizin elini sıkmak, onu tebrik etmek çok önemlidir. Sizler şu anda başarılarınızla ailenizi, okulunuzu ve ilçemizdeki herkesi mutlu ediyorsunuz. Mutlu olmak için de çevrenizi mutlu etmek gerekir. Sizleri bu nedenle kutluyorum. İkincisi; Kurtdereli Mehmet Pehlivan bir sözünde, ‘Ben müsabakaya çıktığımda arkamda Türk milletinin olduğunu hisseder ve onun şerefini korumak için her şeyi yapardım’ demiştir. Yine Yaşar Kemal de, ‘Ben rakibimin elini sıkarken gözlerine baktığımda kaç saniyede yeneceğimi ona hissettirirdim’ demiştir. Bunlar önemli ve ders alınacak şeylerdir. Okulunuzu sevin, başarılı olmak için çok çalışın” diye konuştu.

Okul Müdürü Zafer Erdem de şampiyonada ilk iki dereceyi paylaşan Hilal Ünlü ve Demet Asa’nın 18-19 Mart tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edeceklerini söyledi.