Şampiyon karatecilerden Başkan Kurtulan’a ziyaret

09-08-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, şampiyon karatecileri ödüllendirdi. Doğuş Karate Spor Kulübü karatecileri Elif Dağcı ve Tolga Macar, Antrenör Engin Macar

Şampiyon karatecilerden Başkan Kurtulan’a ziyaret

Doğuş Karate Spor Kulübü karatecileri Elif Dağcı ve Tolga Macar, Antrenör Engin Macar ile birlikte Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamında ziyaret etti.

Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda birinci olan Elif Dağcı ve Dünya Kulüpler Karate Şampiyonası’ndan ikincilikle dönen Tolga Macar’ı tebrik eden Başkan Sadi Kurtulan, genç sporcuların uluslararası müsabakalarda Mustafakemalpaşa’yı başarıyla temsil etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mustafakemalpaşa’da spora olan ilginin her geçen gün arttığını, çeşitli spor dallarında kazanılan derecelerin ise yeni yetişen sporculara öz güven aşıladığını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Başarılar, spor ahlakı ile birleştiği zaman değer kazanır. Ben inanıyorum ki, genç sporcularımızın bu önemli başarıları örnek olacaktır. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz. Şampiyon karatecilerimizin kazandıkları bu uluslararası tecrübe yeni başarılar getirecektir. Biz, sporcularımıza güveniyoruz, her zaman onların yanındayız” dedi.

Genç sporcular Elif Dağcı ve Tolga Macar ise gelecekte daha büyük başarılara imza atmak istediklerini söylerken, antrenör Engin Macar’da Mustafakemalpaşa’da karate sporunun geleceğinin parlak olduğunu, kazanılan başarılarla hedeflerin yükseldiğini dile getirdi.

Başkan Kurtulan ziyarette, şampiyon karatecilere çeşitli hediyeler verdi.

.