Geri Dön

Şampiyon belli oldu

31-10-2011 Belediyesi’nin katkıları ve İklim Kırtasiye’nin sponsorluğun da gerçekleştirilen “Tek Bant Bilardo Turnuvası” final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile sona

Şampiyon belli oldu

31-10-2011 Belediyesi’nin katkıları ve İklim Kırtasiye’nin sponsorluğun da gerçekleştirilen “Tek Bant Bilardo Turnuvası” final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile sona

 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkıları ve İklim Kırtasiye’nin sponsorluğun da gerçekleştirilen “Tek Bant Bilardo Turnuvası” final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Pelit Bilardo Salonu’nda bir aydır devam eden turnuvada, birbirinden çekişmeli müsabakalar oynandı. Nefes nefese geçen final müsabakalarının ardından turnuva birincisi İsmail Ayva olurken, ikinci Sabri Akgün, üçüncü Kadir Durbak ve dördüncü Murat Tura oldu. Turnuvanın en centilmen oyuncusu ise Necip Şen seçildi.

Önceki gün Pelit Bilardo Salonu’nda yapılan ödül törenine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın yanı sıra; Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Ak Parti İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri,çok sayıda davetli ve spor sever yer aldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada “İnsanlarımızı özellikle de gençlerimizi faydalı uğraşlara çekmek, sporun özünde yatan kardeşlik, sevgi-saygı, dostluk ve tatlı rekabet duygularının insanlar arasında gelişmesine katkıda bulunmak için yapılan bütün sportif faaliyetleri belediye olarak desteklemeye çalıştık ve bundan sonra da yapılacak olan bütün sportif faaliyetlere destek olma çalışmalarımız devam edecektir. Bu amaçlarla düzenlediğimiz ve centilmenlik içinde geçen bu turnuva amacına ulaşmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise “ İlçede gençlere yönelik olan bu spor dallarının sevdirilmesi adına böyle organizasyonların düzenleniyor olmasını görmek beni çok mutlu etti. Bu turnuvaya katılarak bir ay boyunca centilmenliği elden bırakmayarak başarılı bir turnuva gerçekleştirdiğiniz ve örnek sergilediğiniz için sizi tebrik ederim” dedi.

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye girenler sporculara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. 

.

.