Renkler Cumhuriyeti miniklerle buluşacak

02-04-2010 Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu, ‘Mesele Tiyatro Projesi’ kapsamında “Renkler Cumhuriyeti” isimli oyunlarını5 Nisan Pazartesi günü Belediye Düğün Salonu’nda sahneleyecek. Toplum Gönülleri Tiyatro

Renkler Cumhuriyeti miniklerle buluşacak

Toplum Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu, ‘Mesele Tiyatro Projesi’ kapsamında “Renkler Cumhuriyeti” isimli oyunlarını5 Nisan Pazartesi günü Belediye Düğün Salonu’nda sahneleyecek.

Toplum Gönülleri Tiyatro Topluluğu üyeleri 5 Nisan 2010 Pazartesi günü Mustafakemalpaşa’da 07-11 yaş grubu İlköğretim öğrencileri ile buluşacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla ‘Mesele Tiyatro Projesi’ kapsamında Renkler Cumhuriyeti oyunu, Toplum Gönülleri Tiyatro Topluluğu tarafından saat 10.30, 12.30 ve 14.30’da olmak üzere 3 kez İlköğretim Okulu öğrencileri için sahneye konacak.